Winkelmandje 0

VOORWAARDEN

De meeste items met veel liefde en passie in Indonesië op bestelling gemaakt. Omdat we maar een beperkt aantal tassen per week kunnen maken kan het daarom 5-10 werkdagen duren om je tas te versturen. We versturen de tas vanuit Indonesië, het kan daarom 2-3 weken duren voordat je de tas ontvangt.

Leer is een natuurlijk materiaal en zichtbare nerven, poriën, littekens, insectenbeten en kleurverschillen in de huid typeren de echtheid van het leer en geeft iedere tas zijn eigen unieke identiteit. Kleur en textuur kunnen enigszins verschillen van batch tot batch, en kunnen iets lichter of donkerder zijn dan afgebeeld.

Let er op dat donker leer in het begin wat kan afgeven op licht gekleurde kleding, met name als het leer nat is geworden. Eventuele vlekken kunnen verwijderd worden met azijn.

VERZENDING
Alle items worden zorgvuldig ingepakt voor verzending en ik reken alleen de verzendkosten vanuit Nederland:

Nederland:
Brievenbuspakket (< 200g): 3,50
Postpakketje (0,2kg - 2kg): €7,87

Europa:
Brievenbuspakket (< 200g): €5,75
Postpakketje (0,2kg - 2kg): €11,00 / €13,00 (verschilt per land)

Rest van de wereld: 
Brievenbuspakket (< 200g): €5,75
Postpakketje (0,2kg - 2kg): €18,00


RUILEN
Indien je je tas binnen tien dagen terugstuurt (naar Amsterdam) krijg je het aankoopbedrag volledig vergoedt. Het bedrag zal binnen twee weken na terug-ontvangst van de tas worden teruggestort op je rekening.